CorelDRAW POWERTIPS CD

 

 

 

Купи сега само за 19.95 лв

 

Системни изисквания:

MS Windows 95, 98, Me, NT 4.0, 2000, XP or later
90 MHz processor, 16 MB of RAM, 8x CDROM

 

 

На Вашето внимание се предлага уникална колекция от 101 видео урока за CorelDRAW демонстриращи 101 мощни трикове и хватки, които ще накарат дори дългогодишните потребители на CorelDRAW да викат от изненада и удовлетворение от това, което са научили. Тези уроци ще ви потопят в дълбочини и ще ви разкрият техники, които ще ускорят с пъти работата ви с тази невероятна програма. Начинаещите потребители на CorelDRAW, ще придобият увереност и познания в работата с програмата, с които ще удивят онези, които са считали за свои учители.

За първи път българските потребители имат възможността да преживеят силата и ефективността на компютърните ВИДЕО УРОЦИ на родния си език. Никога досега не е имало по лесен начин за усвояване на някоя програма! С помоща на видео уроците при които едновременно виждате демострация на това как се работи с CorelDRAW и слушате обясненията за това което става на екрана, вие ще усвоите предлаганото знание със скорост, която не би могла да бъде постигната с помоща на ръководство или учебник.

Всички видео уроци са със реална резолюция 800х600 пиксела, с качество на картината, при което не можете да направите разлика между реално стартиран прозорец на CorelDRAW и видео демострацията.

Дикторските обяснения са със плавен, спокоен и ясен тон, които могат да се възприемат лесно дори и от най-начинаещите.

Всички уроци са организирани във осем групи:
- Трикове за работа с растери.
- Трикове за работа с цвят.
- Трикове за водещите линии.
- Трикове за специални настройки.
- Трикове за работа с текст.
- Трикове за справяне с бъгове.
- Трикове в работния процес.
- Трикове за селектиране и изгледи.

Авторът на уроците Валентин Василев е експерт по CorelDRAW признат в чужбина за невероятните си умения и бързодействие в работата с CorelDRAW. Освен дългите години и неизброимите часове опит в работата с векторна графика той е автор на хиляди векторни изображения създадени с CorelDRAW, които успешно се продават на международния пазар.

За създаването на тези уроци авторът е черпил не само от своя опит, но и от опита на най-големите световни експерти по CorelDRAW Rick Altman, Foster D. Coburn III, както е и имал честта да задава въпроси, на самия баща на CorelDRAW - Tony Severenuk.

 

Кликнете тук за пълния списък с уроците.

 

- learn to master vectors like never before -

Copyright © 2004 vector-training.com